Trænger din bil til nye bilmåtter? I så fald er skræddersyede bilmåtter løsningen for dig. Du sikrer dig nemlig, at du får bilmåtter, der passer perfekt til din bilmodel. Når du vælger vores skræddersyede bilmåtter, har du et hav af tilpasningsmuligheder. Du kan derfor få nye bilmåtter, der passer perfekt til dine ønsker.  

Bestil dine skræddersyede bilmåtter hos os, og oplev fornemmelsen af en ny bil inde i kabinen. Ønsker du at se hvilket udvalg vi har der passer til din bil, kan du søge efter den her:   

Tre varianter, hvor kvaliteten altid er i top 

Når du skal have skræddersyede bilmåtter, er der flere muligheder at vælge mellem. For at imødekomme alle behov har vi udviklet tre forskellige varianter. På den måde er der både noget til dig, der ønsker en standardløsning til en skarp pris, noget til dig, der vil have en mere eksklusiv løsning, og til dig, der er lige midt imellem  

Du kan vælge mellem vores tre varianterBasic, Premium og Deluxe.  

Basic – den prisvenlige model  

Basic-modellen er kendetegnet ved at være produceret i nålefilt. Det giver en holdbar bilmåtte. Derudover bidrager nålefilten til, at bilmåtten ikke krøller sammen, men ligger pænt og fladt i bilen. Basic-måtterne er de tyndeste af vores tre modeller, men de bidrager stadig til at dæmpe lyden i kabinen, når du kører.  

Basic-modellen vil kvalitetsmæssigt være på samme stadie som de originale måtter, der følger med bilen fra producentens side. Selvom du vælger denne prisvenlige model, går du derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Tværtimod får du her rigtig meget for pengene.  

Premium – den populære model 

Premium-modellen er lavet af velour og er en smule tykkere end Basic-modellen. Det dæmper lyden inde i kabinen yderligere sammenlignet med Basic-modellen. Igen får du et yderst holdbart materiale. Denne model er dog nemmere at holde pæn og ren.  

Da Premium-modellen er lidt tykkere end basic-modellen, ligger den bedre fast i bunden af bilen. Den tykkere bund bidrager også til færre vibrationer fra karosserigulvet, hvilket giver en bedre køreoplevelse. 

Deluxe – den eksklusive model 

Med Deluxe-modellen skruer du en ekstra tak op for komforten. Her får du en lækker, tyk måtte, som er lavet af polyamid. Det er et blødt og behageligt materiale, der nærmest giver dig lyst til at sætte dig ind i bilen uden sko på.  

Det særlige ved polyamid er, at du får et slidstærkt materiale, der kan holde sig pæn i lang tid. Luven er længst på vores Deluxe-model, men bliver ikke nødvendigvis mere slidt. Skulle luven lægge sig ned efter noget tid, kan du blot børste eller støvsuge måtten, og du vil have en måtte, der ser ud som ny igen.  

Derudover er Deluxe-modellen også nem at holde ren. Hundehår, nåle og lignende kan oftest hurtigt fjernes med en støvsugning.  

Gå med en kant, der passer til din bil 

Når du bestiller skræddersyede bilmåtter hos os, har du flere valgmuligheder, når det kommer til syningskanten. 

Til vores Basic- og Premium-modeller kan du vælge mellem syet kant, tape og kunstlæder. 

Ved den syede kant er hele kanten rundt om måtten afsluttet med syninger. Tape-kanten er lavet af foldet stof, som bliver placeret nogle mm. inde på selve måtten. Kunstlæder, er lavet af stærkt kunstlæder-stof.

Disse kanttyper kan vælges i flere forskellige farver, hvor der er alt fra den klassiske sorte til den mere farverige røde og meget derimellem. Der er derfor rig mulighed for at få skræddersyede bilmåtter, der passer perfekt til din smag.  

  Har du brug for ekstra forstærkning ved chaufførsædet? 

  Der er som sådan ikke behov for ekstra forstærkning, når du vælger vores skræddersyede bilmåtter, da de har en god kvalitet og er yderst slidstærke. Har du et ønske om, at der kommer ekstra forstærkning ved chaufførsædet, sørger vi dog gerne for det.  

  Du kan vælge mellem, om forstærkningen skal være i et ekstra lag stof eller stof, der er indstøbt som et ekstra lag i overfladen.     

  Muligheden med et indstøbt ekstra lag giver en mere hård overflade til måtten, hvilket nogle foretrækker. Ved denne løsning er der ikke nogen ekstra kant, som din fod kan sætte sig i. 

  Vælger du at gå med ekstra forstærkning, skal du være opmærksom på, at det påvirker nogle af måttens egenskaber. Benytter du det for eksempel ved vores Deluxe-model, mister du den bløde fornemmelse under fødderne, hvis du tilvælger ekstra forstærkning.  

  Bilmåtter med tekst – hvilke muligheder er der?  

  Hos MåtteFabrikken har du mulighed for at få bilmåtter med tekst. Der er dog nogle særlige regler på området, som vi selvfølgelig overholder.  

  Det betyder, at du for eksempel ikke kan få bilmåtter med tekst som ”VW”, ”Peugeot 308” eller lignende, da der er tale om beskyttede varemærker, som kun producenten må bruge. Det gælder også for tekster, der relaterer sig til udstyr eller serier som for eksempel ”Trendline”, ”RS”, ”FR” og lignende.  

  Derudover kan vi heller ikke trykke billogoer på måtterne, da de netop også er beskyttede varemærker. Vi kan heller ikke trykke noget med få ændringer eller stavefejl for at omgå rettighedsreglerne.  

  Vi kan i stedet trykke personlige logoer eller tekster på måtterne, hvis du har et ønske om det. Det kan for eksempel være, at du vil have trykt ”Fars dyt” på måtterne eller noget andet, der giver et personligt præg til dine bilmåtter.  

  Er du i tvivl, om den tekst eller det logo, du ønsker at få trykt på dine måtter, er rettighedsbeskyttet? Du kan hurtigt og nemt slå det op på EUIPOs hjemmeside. 

  Har du brug for fastgørelsesbeslag til dine skræddersyede bilmåtter? 

  Er din bil fra producentens side udstyret med fastgørelsesclips til bilmåtterne, er det også noget, vi sørger for. Når bilen er udstyret med det fra producentens side, kender vi afstanden mellem clipsene og kan derfor sørge for, at de rigtige beslag bliver monteret med det samme.  

  Har du fået eftermonteret fastgørelsesclips i din bil, kender vi ikke afstanden mellem dem, og vi kan derfor ikke montere beslagene. Vi sender dog beslag med, så du selv kan montere dem, således de passer til din bil.  (Du kan se hvordan her: www.maattefabrikken.dk/clips )

  Samme skarpe pris, uanset hvilken bilmodel du har 

  Når du vælger vores skræddersyede bilmåtter, får du en god kvalitet til en skarp pris. Det betyder, at du får rigtig meget for pengene. Derudover er det den samme pris, uanset hvilken bilmodel du har.  

  Hos os skal du ikke købe et helt sæt, selvom du kun skal bruge en måtte. Du kan sagtens købe den ene bilmåtte, som du lige står og mangler. Vi hjælper dig derfor med en billig løsning, hvor kvaliteten er i orden.  

  Modelliste