Subaru Justy II (1995-2003) universal gummimåttesæt

269.00kr.

På lager?

269.00kr.

Beskrivelse

Er du træt af skidt og snavs i bunden og bilen, som er svær at gøre rent? Universale gummimåtter kan være løsningen for dig. De ligger fast på bunden, men er nemme at gøre rene, når der er behov for det.  

Derudover får du universale gummimåtter til en rigtig god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Skal du finde universale gummimåtter til din bil? Tjek udvalget her på siden, og se, om du kan finde en variant til din bilmodel.  

Hvad er forskellen på universale bilmåtter og almindelige gummi-bilmåtter? 

Hos Måttefabrikken kan vi både tilbyde universale bilmåtter og almindelige gummi-bilmåtter. Forskellen ligger i, hvordan de er tilpassede. De almindelige gummi-bilmåtter er særligt tilpasset til én specifik bilmodel. Det betyder, at vi har en støbeform til måtterne.  

Ved en universal bilmåtte har vi ikke én hel støbeform til den pågældende bilmodel. Vi har i stedet sammensat forskellige dele af støbeforme, således du får bilmåtter, der har en tilfredsstillende pasform til populære bilmodeller.  

Universale gummimåtter med mulighed for tilpasning 

Det kan være lidt forskelligt, hvordan pasformen er, når du vælger universale gummimåtter. Nogle gange passer de helt perfekt ind i bilen. Andre gange kan der være behov for at få lavet nogle tilpasninger.  

Heldigvis er der ved denne variant mulighed for selv at klippe dem til, hvis der er tale om mindre justeringer for at få den rette pasform. Når du lægger gummimåtterne i bilen, er det forholdsvis tydeligt at se, om de passer perfekt ind, eller der er behov for små justeringer.  

Passer de universale gummimåtter ikke ind i din bil, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper med at finde ud af, om der er en alternativ variant, der vil passe bedre, eller eventuelt en anden løsning.  

Du kan selvfølgelig leverer de købte gummimåtter tilbage. Vi tilbyder 100 % tilfredshed og pasningsgaranti. Returneringen er derfor på vores regning.  

Saml skidt og snavs på en gummimåtte – og ikke i bunden af bilen 

Og hvad er fordelen så ved gummimåtter? Der er faktisk flere fordele, som du kan drage nytte af. Først og fremmest får du en gummimåtte, hvor alt skidtet bliver samlet ét sted – nemlig på måtten.  

Det betyder, at skidtet ikke bevæger sig under måtten, hvilket kan være besværligt at gøre rent. Når de universale gummimåtter trænger til en rengøring, er de nemme at tage ud af bilen og rengøre.  

En anden fordel er, at gummimåtter forebygger dug på ruderne. Dette skyldes, at gummimåtterne ikke suger fugten til sig. Vi anbefaler især at køre med gummimåtter om vinteren og stofmåtter om sommeren. Når du er i gang med at skifte imellem sommer- og vinterdæk, kan det derfor være en fordel at skifte mellem forskellige bilmåtter også.  

Vælg skridsikre gummimåtter  

Gummimåtterne har en god vægt, der sikrer, at de bliver liggende i bunden og ikke rutsjer rundt under fødderne på dig.  

Det er dog ikke kun vægten, der sikrer dette. Der er ”propper” på undersiden af måtterne, hvilket sikrer, at de griber mere fast til underlaget. ”Propperne” følger med til de forreste måtter, hvor det er ekstra vigtigt, at måtterne er skridsikre.  

Måtterne bidrager også til en bedre kørekomfort, da de har en lyddæmpende effekt. Køreturen kan derfor blive meget bedre, da du ikke bliver forstyrret af larm i kabinen.   

Kvalitetsgummiblanding, der sikrer dig slidstærke måtter 

Når du vælger os, får du altid en god kvalitet. Dette gælder også, når du vælger vores universale gummimåtter. Her benytter vi en særlig gummiblanding, som er specielt velegnet til bilmåtter. Dette skyldes, at materialet er yderst hårdført og dermed kan klare lidt af hvert.  

Det betyder, at du har stor glæde af dem hele året rundt, da de både kan klare sne, mudder, sand, jord, vand og så videre. Du får derfor bilmåtter, hvor holdbarheden og kvaliteten er i top.  

Den samme favorable pris for universale måtter til alle bilmodeller 

Vi kører med ekstra skarpe priser på alle vores bilmåtter. Vi differentierer ikke mellem, om du har den ene bilmodel eller den anden. Prisen er altid den samme uanset bilmodel.  

Selvom du får en attraktiv pris, er vi ikke gået på kompromis med kvaliteten. Den er altid i top. Du kan derfor gøre en god handel hos os.  

Brug søgefunktionen på siden, og find universale gummimåtter til din bil 

Er du klar til at finde universale bilmåtter til din bil? Du kan hurtigt og nemt søge efter din bilmodel her på siden. Vi har et bredt udvalg, men der er dog visse begrænsninger. Det er derfor kun en gruppe biler, hvor det er muligt at få universale måtter til.  

Når du køber hos os, producerer vi altid efter ordrer, således du får en splinterny måtte direkte fra produktion. Det betyder, at vi har en levering på 5-10 hverdage. Tjek udvalget via søgefunktionen, og find de rigtige universale gummimåtter til din bil.