Jaguar F – PACE versions 4×2, 4×4, 5 – door (2016 -) bagagerumsbakke

449.00kr.

Out of stock product

Beskrivelse

Bagagerumsbakke

Vil du beskytte din bils bagagerum og gøre rengøringen hurtig og nem? I så fald er en bagagerumsbakke det helt rigtige til din bil. Den er nem at lægge bag i bagagerummet, hvor den samler skidt og snavs i bakken, i stedet for at det sætter sig i bunden af bagagerummet.

Den perfekte løsning til mange situationer

En bagagerumsbakke kan være et musthave i mange biler. Er du hundeejer, sørger bagagerumsbakken for, at hundehår og skidt bliver i bakken. Skulle din hund hoppe våd ind i bilen, vil den våde hundelugt ikke sætte sig i stoffet i bunden af bagagerummet. Du vil i stedet let kunne tørre bakken af, når hunden er hoppet ud af bilen igen.

Kører du ofte med værktøj, maskiner, maling eller andre væsker i bagagerummet, vil du også få stor glæde af en bagagerumsbakke. Bliver der for eksempel spildt olie eller maling, siver det nemlig ikke ned i stoffet i bagagerummet. Du kan i stedet hurtigt og nemt gøre bagagerumsbakken ren, og så er du kørende igen.

Kvalitetsmateriale, der giver en holdbar løsning

Vores bagagerumsbakke er lavet i blød plastik. Det betyder, at den er ekstra fleksibel, men stadig yderst holdbar. Har du brug for at tage bagagerumsbakken ud, kan den nærmest rulles sammen. Den vil derfor ikke fylde så meget, hvis du skal have plads til andre ting i bagagerummet.

Fordelen ved den bløde plastik er også, at den er lugtfri. Du skal derfor ikke bekymre dig om den lidt kedelige gummilugt, der ellers kan være fra andre modeller.

Der er sørget for et kvalitetsmateriale, som du kan få glæde af i lang tid. Den flækker ikke, selvom du ruller den en smule sammen. Den kan derfor modstå lidt af hvert.

Modeltilpassede bagagerumsbakker, der passer perfekt til din bil

Vores bagagerumsbakker er modeltilpassede. Det betyder, at de er skræddersyede til den enkelte bilmodel og de mål, bagagerummet har. De er derfor nemme at lægge direkte ind i bagagerummet, hvor de fylder hele bagagerumsgulvet ud.

Der er sørget for en lille kant rundt om bakken. Denne kant sørger for, at sand, skidt, snavs og væske holder sig inden for bakken. Du kan derfor med god samvittighed køre rundt med enten dyr, maskiner, væsker eller andet, hvor du vil have godt styr på snavset i bagagerumsbakken.