Honda Accord VIII (2008-2015) gummimåttesæt (foran og bag)

319.00kr.

På lager?

319.00kr.

Beskrivelse

Trænger du til nye bilmåtter i din bil, og overvejer du et par gummi-bilmåtter? I så fald er du landet det helt rigtige sted. Hos MåtteFabrikken har vi et stort udvalg af gummimåtter til bil til mange forskellige bilmodeller.  

Du får kvalitetsmåtter til en ekstra skarp pris. Du kan derfor gøre en god handel, hvor du får meget for pengene. Tjek vores udvalg af bilmåtter af gummi her på siden.  

Beskyt bunden af bilen mod snavs med gummi-bilmåtter 

Der er flere fordele ved at vælge gummimåtter til bilen. Langt de fleste går med denne løsning for at beskytte bunden af bilen mod snavs. Har du for eksempel et arbejde, hvor du ofte stiger ind i bilen med beskidte sko og støvler, kan det hurtigt sætte sine spor i bunden af bilen.  

Derudover er det også med til at holde vandet ude af bundmåtterne. Det er med til at forebygge dug på ruderne om morgen.   

Selvom almindelige bilmåtter kan være rigtig fine, er de ikke altid lige så modstandsdygtige, når der er tale om større mængder snavs, der bliver trukket med ind i bilen. Vælger du at gå med gummimåtter til bilen i stedet for, beskytter du bedre din bil mod snavset. Det samler sig på gummimåtterne, som er nemme at gøre rene.  

Selve strukturen og kanten på gummimåtten til bil sikrer, at snavset ikke falder ned under måtten. Selvom du træder ind i bilen med sne, mudder eller anden form for snavs, forbliver det derfor på måtten, og du formår derfor at beskytte bunden af bilen mod slid.  

Bibehold den gode køresikkerhed med gummimåtter til bilen 

Gummimåtterne til bil er særligt udviklet til, at de ikke skal bevæge sig rundt i bunden af bilen. De ligger fladt på sin plads. Du får kort sagt måtter, der er skridsikre.  

Det er en fordel for dig, når du kører bil. Du skal ikke bekymre dig om, at måtten pludselig glider rundt under fødderne på dig, mens du kører. Designet på måtterne giver derfor en optimal køresikkerhed.  

Køresikkerhed sikres ved, at der er monteret små ”propper” på undersiden af gummi-bilmåtten. Vi sørger for, at du får et sæt ”propper” med til de forreste måtter i bilen, hvor køresikkerheden skal være i højsædet.   

Derudover er komforten også i top, da gummimåtterne har en lyddæmpende effekt. Du kan derfor få en behageligere køretur, hvor lyden i kabinen bliver betydeligt bedre.  

Specialfremstillet gummiblanding, der giver en høj kvalitet 

Vi benytter en særlig, specialfremstillet gummiblanding til alle vores gummimåtter til biler. Det betyder, at materialet er særlig tilpasset til, at det skal bruges til bilmåtter. Du får derfor en ekstra god kvalitet.  

Den gode kvalitet giver dig slidstærke gummimåtter til bilen, som kan holde til snavs fra al slags vind og vejr. De er yderst modstandsdygtige over for slid, og du kan derfor have glæde af dem i meget lang tid.  

Vi tilpasser dem specielt til din bil 

Vi producerer alle vores gummimåtter til biler efter ordre. Det betyder, at du ikke bare får en hyldevare, men måtter, der er kommet direkte fra produktionen og sendt hjem til dig. Derudover er de også specialtilpasset til at passe til din bilmodel, hvilket sikrer dig en bedre pasform.  

Da vi producerer efter ordre, kan du forvente en leveringstid på 5-10 hverdage, fra du har lagt din ordre. Vi trækker selvfølgelig først pengene, når vi sender gummimåtterne til dig.  

Prisen på gummi-bilmåtter er den samme, uanset hvilken bilmodel du har 

Vi tilbyder skarpe priser på vores gummimåtter til biler. Det særlige ved vores koncept er, at prisen er den samme, uanset hvilken bil du har.  

Det eneste, der kan påvirke den endelig pris er, hvor mange gummimåtter til bilen, du skal have. Du vælger selv, om du ønsker at købe gummimåtter til foran i bilen eller både til foran og bagved. Det kan spare dig penge, da du ikke nødvendigvis behøver at købe et helt sæt, hvis du kun har behov for gummimåtter foran.  

Du får altid den gode kvalitet, når du handler ved os. Du får derfor meget for pengene.  

Find gummimåtter til din bil hurtigt og nemt med søgefunktionen 

Vi har et stort udvalg af gummimåtter til forskellige bilmodeller. Der er dog visse begrænsninger, da vi ikke har støbeforme til gummimåtter til alle biler på markedet. Du kan hurtigt ved hjælp af vores søgefunktion her på siden søge efter, om vi kan levere gummimåtter til din bil.  

Skulle din bilmodel ikke være i blandt vores udvalg, er det ikke altid ensbetydende med, at vi ikke kan hjælpe. Du er velkommen til at kontakte os med din forespørgsel. Så undersøger vi, om vi kan producere gummi-bilmåtterne til dig. Benyt kontaktformularen her 

Alternativt kan det også være, vi har universale gummimåtter til din bil i stedet for.  

Har du fundet din bilmodel i blandt vores udvalg, skal du blot udfylde oplysningsformularen med de nødvendige oplysninger. Vi bruger oplysningerne til at producere gummimåtter til din bil med den rette pasform.  

Vil du give bunden af din bil en bedre beskyttelse og køresikkerhed? Find de rigtige gummimåtter til din bil her på siden.