FloorLiner

Slut med spildte penge på ødelagte tæpper og måtter! 

Køretøjer med fabrikstæpper monteret, holder ikke længe hvis du har et behov for meget ind- og udstigning i al slags vejr. Med WeatherTechs FloorLiner er du fri for overdrevet pleje og vedligehold af dine fabriksmåtter, da de kan klare at blive trådt på med en god gruset støvle. 

Den mest avancerede gulvbeskyttelse på markedet! 

WeatherTech FloorLiner tilfører en nøjagtig og komplet beklædning af det indvendige tæppe. FloorLineren er tilskåret efter digitale lasermålinger, der sikrer en optimal indvendig beskyttelse og en perfekt pasform hver gang.

 

Udviklet og testet for optimal praktisk brug 

WeatherTechs FloorLiner er designet, konstrueret og produceret med amerikanske værktøjer i USA af dedikerede designere og teknikere fra MacNeil Automotive, med en søgen efter en innovativ og ekstremt slidstærk bilmåtte. 

Det patenterede HDTE-materiale (High-Density Tri-Extruded) giver en hård og stærk kerne, samtidig med at det giver overfladefriktion mod tæppet og sikrer, at overfladen får en taktil fornemmelse! Den avancerede overfladebehandling skaber kanaler, der leder væske og snavs væk til en lavtliggende beholder med yderligere kanaler, der minimerer væskens bevægelser under kørslen! Når væsker opfanges i beholderen isoleret fra sko og tøj, er det nemt at fjerne dem fra WeatherTech FloorLiner over dørkarmen. Ingen snavs og ingen problemer!

 Detailed image of product

 

Rear FloorLiner

Rear FloorLiner indeholder mange af de samme designfunktioner som den forreste FloorLiner og er fremstillet af et egenudviklet blandingsprodukt TPO (termopolyolefin), der ikke bare er modstandsdygtig over for slitage, men også er fleksibel selv ved meget lave temperaturer. Rear FloorLineren kommer i et enkelt stykke eller todelt afhængigt af køretøjet.

 

Detailed image of product


FloorLiner gulvmåtter sikrer dig en højere gensalgsværdi!

 

Gensalgsværdien er også påvirket af den indvendige stand af din bil, og derfor er FloorLineren sin investering værd i beskyttelsen af de indvendige tæpper og stofområder i bunden af din bil. 

FloorLiner er designet til køretøjer med fabrikstæppe monteret i forbindelse med produktionen og vil ikke passe til køretøjer med vinylgulve, medmindre andet er angivet.

 

HUSK at fjerne de gamle gulvmåtter, før du monterer de nye WeatherTech FloorLiner. 

 

Bemærk, at farvegengivelsen på skærmen ikke nødvendigvis er helt nøjagtig i forhold til produkternes faktiske farver, på grund af forskelle i skærmkalibreringer.

X