FAQ

Vi har flere forskellige måtter, hvor du både har mulighed for at vælge gummimåtter, universale gummimåtter og skræddersyede bilmåtter. Priserne på måtterne varierer, alt efter hvilken variant du ønsker, og om du ønsker at få logo eller tekst på dine måtter.

Der er forskellige former for tilbehør som fastgørelsesclips, forstærkning og lignende, som følger med i prisen. Det er derfor ikke noget, du skal betale ekstra for. Vil du have et samlet overblik over vores priser, finder du en prisliste her.

Vores leveringstid på måtter ligger på 5-10 hverdage, fra du har lagt din ordre. Leveringstiden skyldes, at vi producerer efter ordrer. Det betyder, at du ikke bare får en hyldevare, men at du får helt nye måtter, der er produceret specifikt til dig.

Det er vigtigt at understrege, at vores bilmåtter er modeltilpassede. Vi benytter derfor oftest skabeloner fra producentens side. Der kan være enkelte tilfælde, hvor den originale skabelon ikke er perfekt tilpasset. Er det tilfældet, sørger vi dog gerne for at tilpasse dine måtter, således de får den rette pasform.

Vi tilbyder pasningsgaranti, så vi finder altid en løsning, hvis dine måtter ikke har den rette pasform.

Har du huller i dine nuværende måtter, hvor der skal monteres fastgørelsesclips, er det også noget, vi kan hjælpe med ved vores skræddersyede bilmåtter i langt de fleste tilfælde. Det afhænger dog af, om der er monteret fastgørelsesclips i måtterne fra producentens side, eller det er blevet eftermonteret.

Er der monteret fastgørelsesclips fra producentens side, kender vi afstanden imellem clipsene. Vi kan derfor sørge for, at du modtager dine måtter, hvor clipsene er monteret.

Er der i stedet blevet eftermonteret fastgørelsesclips, kender vi ikke afstanden mellem hullerne. Vi kan derfor ikke montere dem. Vi sørger dog for, at der følger de clips med, som du har behov for. På den måde har du mulighed for selv at montere dem, således placeringen passer perfekt til bilen. 

Ønsker du at følge med i statussen for din ordre? Vi har sørget for et værktøj, hvor du hele tiden kan følge med i, hvordan din ordre skrider frem. Du skal blot indtaste dit ordre-ID og den e-mailadresse, du har brugt til fakturering. Derefter får du et overblik over, hvor langt din ordre er.

Følg din ordrestatus her.

Vælger du at gå med en af vores skræddersyede bilmåtter, er der mulighed for at få broderet logo eller tekst på. Der er nogle særlige regler på området, som vi selvfølgelig overholder. Det betyder, at der er nogle retningslinjer, du skal være opmærksom på, inden du vælger tekst eller logo.

Det er vigtigt at understrege, at der skal være tale om personlig tekst eller logo. Det betyder, at du ikke må bruge tekster eller logoer, der er beskyttede varemærker. Det gælder for eksempel bilmærker, serier, logoer, varemærkebeskyttet udstyr og lignende.

Det er heller ikke tilladt at få tekster eller logoer, der tager udgangspunkt i varemærker, hvor der er lavet små ændringer for at omgå retningslinjerne. Det kan for eksempel være B-M-W i stedet for BMW.

Et par eksempler på tekster, der ikke er tilladte:

 • BMW/B-M-W
 • Trendline
 • Golf
 • RS

Eksempler på tekster, der er tilladte:

 • Fars dyt
 • Dortes racer
 • Familien Hansen
 • Kom sikkert hjem.

Er du i tvivl, om din ønskede tekst eller dit ønskede logo lever op til retningslinjerne? Du har mulighed for at slå det op på EUIPOs hjemmeside. Så er du på den sikre side.

Vores skræddersyede bilmåtter kommer med flere forskellige kombinationsmuligheder – også når det gælder farver. Vi har tre forskellige varianter, hvor farvemulighederne varierer fra variant til variant.

Du kan vælge følgende farver til selve måtten.

 • Basic: Antracit, sort, grafit, mørkegrå og beige
 • Premium: Sort, grafit, mørkegrå og beige
 • Deluxe: Mørkegrå og sort.

Derudover er der også mulighed for at vælge imellem forskellige kanter, hvor der også er mulighed for at tilpasse farven.

Skulle du modtage måtter, som ikke passer til din bil, hjælper vi gerne med en løsning. I mange tilfælde har vi mulighed for at tilpasse dem, således du får den rette pasform. Alternativt kan vi i nogle tilfælde også hjælpe med en anden model, der passer bedre til din bil.

Du skal blot kontakte os med billeder af måtterne og gerne dit registreringsnummer. Så hjælper vi dig videre derfra med en løsning.

Du har selvfølgelig også mulighed for at returnere måtterne, hvis du ønsker det. Vi tilbyder 100 % tilfredshed og pasningsgaranti. Ønsker du at returnere, skal det derfor ikke koste dig noget. Det betaler vi.

Ønsker du at ændre eller annullere din ordre, er det selvfølgelig muligt. Du skal blot kontakte os, og så finder vi en løsning.

Kontakt Os

Vi svarer typisk indenfor 1-2 arbejdsdage

Modelliste