Cargoliner

Bagagebeklædning

WeatherTech bagagebeklædninger giver fuldstændig beskyttelse af bagagerummet og -området.  Vores bagagebeklædninger er digitalt designet til at passe til dit køretøj. De har en hævet kant for at holde spild, snavs og fedt væk fra kabinen i dit køretøj, så du kan beskytte din investering mod normal slitage.

Fremstillet af en specialudviklet TPE-blanding, der ikke blot er modstandsdygtig over for slitage, men også er fleksibel selv ved meget lave temperaturer.  WeatherTech bagagebeklædninger har en struktureret finish, der er med til at forhindre, at bagagen flytter sig.  Perfekt til transport af alt lige fra haveredskaber til byggematerialer, selv familiens kæledyr.

WeatherTech bagagebeklædninger overholder FMVSS302-standarderne.  Bagagebeklædningerne er designet, konstrueret og produceret med amerikanske værktøjer i USA.  Fås til biler, pickup trucks, minivans og SUV’er.

Kort om bagagebeklædningerne:

  • Indvendig beskyttelse mod alle former for slitage
  • Specialstøbt til dit køretøj
  • Nem montering
  • Høj udvendig kant, der er med til at forhindre spild
  • Hurtig og nem rengøring
  • Skridsikker overflade
  • Beskytter bagageområdet og tæppet i bagagerummet
  • Modstandsdygtig og slidstærk
 

WeatherTech-kofangerbeskytter

WeatherTech-kofangerbeskytter er en fantastisk tilføjelse til din bagagebeklædning for at hjælpe med at beskytte overfladen på dit køretøjs kofanger mod buer og skrammer ved læsning af personlige ting eller kæledyr. Kofangeren er fremstillet af meget holdbart vinyl, der nemt låses fast på din bagebeklædning ved hjælp af rustfrie, rustbestandige låse. WeatherTech-kofangerbeskytteren findes i to størrelser: 76 cm x 76 cm og 76 cm x 102 cm. Kofangerbeskyttere er køretøjs-specifikke, så de mulige størrelser vises for dit køretøj.

For at beskytte din kofanger skal du blot låse kofangerbeskytteren til din bagagebeklædning, brede kofangerbeskytteren ud, så den dækker dit køretøjs kofanger, og når den ikke er i brug, er det nemt at rulle den op og sikre den ved hjælp af de påsyede såkaldte ”hook and loop”-stropper for at kofangerbeskytteren på plads. Nem at fjerne for rengøring.

**WeatherTech-kofangerbeskytter findes kun i sort til udvalgte køretøjer.

Bemærk, at farvegengivelsen på skærmen ikke nødvendigvis er helt nøjagtig i forhold til produkternes faktiske farver på grund af forskelle i skærmkalibreringer.

X